Veure tota la programació
Programació > Programació espectacles 2019 > Públic familiar

El Petit Dalí

Únics Produccions


Teatre Auditori

13/01/2019 18:00 h
 


Preus: 5,00 €

Sinopsi:

"Aquesta és la història d'un geni, més ben dit ... d'un petit geni nascut a Figueres...".

Així comença la història d'en Savi, un nen alegre, somiador i  una mica trapella. El que més li agrada és dibuixar, sobretot a la platja, lloc on cada dia en sortir de l'escola hi va corrent per deixar volar la seva imaginació... Un bon dia, troba dins l'aigua una clau grossa i brillant. De qui deu ser? La il·lusió de saber d'on és la clau i sobretot què obre, el durà a recórrer un llarg viatge ple d'aventures on coneixerà personatges com el Sereno, l'Elefant amb potes de cigonya, el Gran Cuiner del Temps que cuina truites de rellotges, La Torre Enlairada, uns Vigilants, el Sr. Calaixos... Un espectacle familiar i musical en què l'humor, la fantasia i una gran dosi d'imaginació ens faran viatjar en el peculiar món de Dalí. 


Fitxa artística:
Teatre musical a partir de 4 anys. Adaptació de Benjamí Conesa i Anna Obiols. Direcció escènica; Benjamí Conesa i direcció artística Lluís Juanet.

 

Ajuntament de Ripollet

Programació per a públic
general en conveni amb:

Associació d'Espectadors del teatre del Mercat Vell

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Auditori del Mercat Vell  -   Plaça Onze de Setembre - 08291 Ripollet (Barcelona)  -   CIF G-08894644  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS