Veure tota la programació
Programació > Programació espectacles 2019 > Públic familiar

Adéu Peter Pan

Festuc Teatre


Teatre Auditori

06/10/2019 18:00 h
 


Preus: 5,00 €

Sinopsi:

A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu avi, amb el qual passa totes les tardes jugant a ser PETER PAN. Però de sobte, una nit, els nens perduts s'enduran la Maria de la seva habitació cap al País de Mai Més. Aleshores, les aventures les viurà en primera persona. Els pirates, la campaneta, els indis i tot l'imaginari que va escriue en James Matthew Barrie passaran a formar part de la seva realitat.

Una història molt tendra en la qual es plasma una realitat actual: el vincle entre els infants i els seus avis, i a més, la manera com els pares gestionen aquestes noves relacions familiars. Un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que buscarà en tot moment la compicitat de petits i grans amb una posada en escena que et captivarà des del primer moment.  


Fitxa artística:
Espectacle de Titelles; adaptació teatrel d'Ingrid Teixidó amb la direcció de Pere Pampols i composició musical a càrrec de Franki Moreno.

 

Ajuntament de Ripollet

Programació per a públic
general en conveni amb:

Associació d'Espectadors del teatre del Mercat Vell

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Auditori del Mercat Vell  -   Plaça Onze de Setembre - 08291 Ripollet (Barcelona)  -   CIF G-08894644  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS