Veure tota la programació
Programació > Programació espectacles 2019 > Campanya escolar

TAHÍ

Cia Magam


Teatre Auditori

21/03/2019 09:30 h
 

21/03/2019 11:00 h
 


Preus: 3,60 €

Sinopsi:

La Tahí està envoltada d'amics, però de cop i volta se sent sola. Per entendre què li passa, haurà d'endinsar-se en un viatge interior a travès de set notes musicals i set colors. La Tahí s'enfrontarà a les seves pròpies pors per descobrir la seva fortalessa interna i les seves capacitats amagades, de les quals no n'era conscient. La música, els colors i una sèrie d'objectes que va trobant guiaran a la Tahi en una aventura plena d'emocions, màgia i diversió. Els músicis i fins i tot el públic, ajudaran activament a la Tahi a resoldre els conflictes i a arribar al final del seu camí. Tahí és un nom maorí que fa referència a la unitat i la connexió entre totes les coses.

De vegades només cal que algú encengui una petita espurna per ajudar-nos a trobar la nostra força i creativitat internes. Tocant una sola corda, resonen totes les altres! I és així com aquest espectacle ha estat creat. La música, el cant i el moviment són llenguatges universals que ens fan sentir part d'un tot. Tots som Tahi.

 La reserva i pagament de localitats es fa a travès dels centres escolars del municipi


Fitxa artística:
audició musical adreçada a infants del cicle inicial

 

Ajuntament de Ripollet

Programació per a públic
general en conveni amb:

Associació d'Espectadors del teatre del Mercat Vell

Amb el suport de:

Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatre Auditori del Mercat Vell  -   Plaça Onze de Setembre - 08291 Ripollet (Barcelona)  -   CIF G-08894644  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat  |  RSS